Vývoz výrobků firmy EXPRES MENU s.r.o. do zámoří - Sogelová, Marie (2011)
Cílem práce je zhodnotit možnosti vývozu výrobků firmy EXPRES MENU do Kanady a Austrálie zejména z logistického a legislativního hlediska. Práce je koncipovaná tak, aby sloužila jako praktický rádce při vývozu výrobků obsahujících maso do výše uvedených zemí. Zjištěné poznatky jsou aplikovatelné na vývoz zboží s nutností skladování a přepravy při pokojové teplotě (+1 až +30°C) a jako informace pro ostatní české exportéry o legislativní náročnosti vývozu masa a masných výrobků na tyto trhy.