Vývoz výrobků firmy EXPRES MENU s.r.o. do zámoří - Sogelová, Marie; Novák, Radek, 1960-; Havlíček, Václav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2011)
Cílem práce je zhodnotit možnosti vývozu výrobků firmy EXPRES MENU do Kanady a Austrálie zejména z logistického a legislativního hlediska. Práce je koncipovaná tak, aby sloužila jako praktický rádce při vývozu výrobků obsahujících maso do výše uvedených zemí. Zjištěné poznatky jsou aplikovatelné na vývoz zboží s nutností skladování a přepravy při pokojové teplotě (+1 až +30°C) a jako informace pro ostatní české exportéry o legislativní náročnosti vývozu masa a masných výrobků na tyto trhy.
Vedoucí práce: Radek Novák
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2011
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2011
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses