STUDENTI A ABSOLVENTI VŠ NA TRHU PRÁCE - Pek, Michal; Kotýnková, Magdalena, 1948-; Granja, Monika; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2011)
Diplomová práce se zabývá aktuálním trendem ve vzdělávání, se kterým je spojen nárůst zaměstnanosti studentů vysokých škol v posledním desetiletí. Příprava na budoucí povolání již v mnoha případech nesouvisí pouze se studiem, ale je v ní zahrnuto i získávání praxe. Diplomová práce analyzuje příčiny výskytu studentů na trhu práce a dopady na pracovní uplatnitelnost následných absolventů. Teoretická část nahlíží na definici počátečního vzdělání, která je dále konfrontována s realitou pomocí empirických dat z dotazníkového šetření zaměřeného na pracující studenty.
Vedoucí práce: Magdalena Kotýnková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta, 2011
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2011
Způsob přístupu: Internet
Keywords: hospodářská politika [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses