Modelové řešení energetického zásobení místní dopravy a přepravy alternativními zdroji - Krtička, Miroslav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Pirožek, Petr, 1971-; Mareš, Milan, 1943-2011 (2011)
Veškeré výsledky se v maximální možné míře opírají o verifikovaná data statistických zdrojů. Výsledky práce nabízí model, který umožňuje dobře a jednoznačně interpretovat výhodnost různých strategií postupu jednotlivých skupin vzhledem k energetickým surovinám a zdrojům. Může tak sloužit nejen jako teoretický výpočet, ale rovněž i jako konkrétní doporučení pro další aktivity podniků či firem aktivních v daných oblastech.
Vedoucí práce: Petr Pirožek
Disertační práce (Ph.D.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2011
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2011
Keywords: energie; teorie her; rozhodování; management [obor disert. práce]; disertace; energy; game theory; decision making; dissertations