Převod a přechod obchodního podílu - Kolerová, Renata (2011)
Cílem diplomové práce je popsat regulaci převodu a přechodu obchodního podílu ve společnosti s ručením omezeným v České republice. Zvláštní pozornost je přitom věnována souvisejícím soudním rozhodnutím, zejm. judikatuře Nejvyššího soudu České republiky.