Převod a přechod obchodního podílu - Kolerová, Renata; Kříž, Radim, 1965-; Chára, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2011)
Cílem diplomové práce je popsat regulaci převodu a přechodu obchodního podílu ve společnosti s ručením omezeným v České republice. Zvláštní pozornost je přitom věnována souvisejícím soudním rozhodnutím, zejm. judikatuře Nejvyššího soudu České republiky.
Vedoucí práce: Radim Kříž
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2011
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2011
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podnikání a právo [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses