Politická nestabilita v Polsku v letech 1991-1993 a její dopady na ekonomické a politické reformy - Mrhač, Václav (2010)
Hlavním cílem práce je analýza uskutečněných reforem do dolní komory parlamentu z let 1991, 1993 a 2001 v Polsku. V práci se pokusím popsat příčiny a události, vedoucí k realizaci reforem, a charakterizovat účinky, které tyto reformy měly.