Politická nestabilita v Polsku v letech 1991-1993 a její dopady na ekonomické a politické reformy - Mrhač, Václav; Dvořáková, Vladimíra, 1957-; Lisa, Aleš, 1956-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2010)
Hlavním cílem práce je analýza uskutečněných reforem do dolní komory parlamentu z let 1991, 1993 a 2001 v Polsku. V práci se pokusím popsat příčiny a události, vedoucí k realizaci reforem, a charakterizovat účinky, které tyto reformy měly.
Vedoucí práce: Vladimíra Dvořáková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2011
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2011
Způsob přístupu: Internet
Keywords: politologie [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses