Podnik v insolvenčním řízení - Oděvní podnik, a.s. - Levchenko, Natalya; Schönfeld, Jaroslav; Smrčka, Luboš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2011)
Tato bakalářská práce se zabývá problematikou insolvenčního řízení a jeho dopadu na konkrétní firmu -- Oděvní podnik, a.s. V metodologické části jsou popsány nezbytné procesy a záležitosti, týkající se průběhu insolvenčního řízení v podniku a řešení úpadku podniku. Práce obsahuje informace o způsobech řešení krachu firmy a případech jejich užití. Praktická část je zaměřovaná na proces insolvenčního řízení v praxi, jak to probíhá a jak dochází k plnění cílů institutu insolvenčního práva -- uspokojení věřitelů a řešení ekonomické situace úpadce na případě společnosti Oděvní podnik, a.s.
Vedoucí práce: Jaroslav Schönfeld
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2011
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2011
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses