Podnikatelský plán - Schuma, Josef (2011)
Cílem bakalářské práce je vytvořit podnikatelský plán výrobního podniku, který se bude zabývat výrobou motocyklů. V teoretické části jsou definovány a vysvětleny náležitosti, metody a postupy, které jsou nezbytným základem pro následující vývoj podniku. Praktická část práce popisuje založení podniku a jeho další rozvoj. Obsahuje také zhodnocení efektivnosti vložených investic a celkové vyhodnocení podnikatelského záměru.