Podnikatelský plán - Schuma, Josef; Krause, Josef, 1978-; Špička, Jindřich, 1981-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2011)
Cílem bakalářské práce je vytvořit podnikatelský plán výrobního podniku, který se bude zabývat výrobou motocyklů. V teoretické části jsou definovány a vysvětleny náležitosti, metody a postupy, které jsou nezbytným základem pro následující vývoj podniku. Praktická část práce popisuje založení podniku a jeho další rozvoj. Obsahuje také zhodnocení efektivnosti vložených investic a celkové vyhodnocení podnikatelského záměru.
Vedoucí práce: Josef Krause
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2011
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2011
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses