Rozvoj talentů ve společnosti Danone, a.s. - Zímová, Kateřina (2012)
Diplomová práce se zaměřuje na problematiku talent managementu. Je koncipována do dvou hlavních částí, teoretické a praktické. V první části práce je pojednáno o talentu, jeho rozvoji, hodnocení a řízení kariéry talentovaných pracovníků, a to na základě informací získaných ze sekundárních zdrojů. Druhá část práce se zaměřuje na analýzu talent managementu ve společnosti Danone, a.s. s pomocí získaných teoretických poznatků a navrhuje podněty ke zlepšení fungování a nastavení talent managementu v dané společnosti. To je také hlavním cílem celé práce. K tomuto účelu byly využity interní informace společnosti, ale také externí průzkum mezi studenty, výstupy z interního šetření a rozhovory se zaměstnanci společnosti. Na závěr jsou popsány již realizované implementační kroky některých navrhovaných doporučení.