Strategie podniku - Nováková, Petra; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Kovář, František, 1940-; Prchal, Ladislav (2011)
Cílem diplomové práce je zpracovat strategickou analýzu konkrétního podniku, provést externí a interní analýzu a současně také zpracovat strategii budoucího vývoje podniku.
Vedoucí práce: František Kovář
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2012
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2012
Keywords: strategický management; management [obor dipl. práce]; SWOT analýza; PEST analýza; Porterův model 5 sil; diplomové práce; strategic planning; master's theses