Vyvolané náklady a absorpční kapacita - Matějková, Jitka (2011)
Práce se zabývá spojením témat absorpční kapacita a vyvolané náklady . Cílem práce je analýza vyvolaných nákladů při realizaci projektů financovaných z EU a jejich vliv na absorpční kapacitu. Hlavními metodami použitými při vypracování praktické části jsou dotazníkové šetření , strukturovaný rozhovor a obsahová analýza dat.