Vyvolané náklady a absorpční kapacita - Matějková, Jitka; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Krbová, Jana, 1962-; Luštický, Martin, 1982- (2011)
Práce se zabývá spojením témat absorpční kapacita a vyvolané náklady . Cílem práce je analýza vyvolaných nákladů při realizaci projektů financovaných z EU a jejich vliv na absorpční kapacitu. Hlavními metodami použitými při vypracování praktické části jsou dotazníkové šetření , strukturovaný rozhovor a obsahová analýza dat.
Vedoucí práce: Jana Krbová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2012
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2012
Keywords: veřejné výdaje; strukturální fondy; regionální politika; daňová politika; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; public expenditures; structural funds; regional policy; tax policy; master's theses