Strategická pozice značky a její definování v konkurenčním prostředí - Malečková, Marie (2011)
Pro svoji diplomovou práci na téma Strategická pozice značky a její postavení v konkurenčním prostředí, jsem si vybrala značku APOGEO, která působí na trhu poradenských služeb, a která sdružuje hned několik společností. Cílem mé práce je zhodnotit vliv komunikace na budování její strategické pozice na trhu a možnosti její definice a měření. Pokusit se navrhnout kroky, jak zlepšit její postavení na trhu.