Strategická pozice značky a její definování v konkurenčním prostředí - Malečková, Marie; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Kovář, František, 1940-; Kozlová, Taťána (2011)
Pro svoji diplomovou práci na téma Strategická pozice značky a její postavení v konkurenčním prostředí, jsem si vybrala značku APOGEO, která působí na trhu poradenských služeb, a která sdružuje hned několik společností. Cílem mé práce je zhodnotit vliv komunikace na budování její strategické pozice na trhu a možnosti její definice a měření. Pokusit se navrhnout kroky, jak zlepšit její postavení na trhu.
Vedoucí práce: František Kovář
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2012
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2012
Keywords: strategický management; řízení značky; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; strategic planning; brand management; master's theses