Management podniku a daně - Pelíšková, Marie (2012)
Cílem práce je porovnat míru zdanění a daňovou povinnost společnosti s ručením omezeným a fyzické osoby v oblasti daně z příjmů, včetně plateb na zdravotní pojištění a sociální zabezpečení fyzické osoby. Rozčlenění základu daně na intervaly podle míry zdanění. Dopad změn ve zdanění příjmů fyzické a právnické osoby. Vliv na rozhodování managementu.