Management podniku a daně - Pelíšková, Marie; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Dvořák, Jiří; Kozlová, Taťána (2012)
Cílem práce je porovnat míru zdanění a daňovou povinnost společnosti s ručením omezeným a fyzické osoby v oblasti daně z příjmů, včetně plateb na zdravotní pojištění a sociální zabezpečení fyzické osoby. Rozčlenění základu daně na intervaly podle míry zdanění. Dopad změn ve zdanění příjmů fyzické a právnické osoby. Vliv na rozhodování managementu.
Vedoucí práce: Jiří Dvořák
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2012
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2012
Keywords: daňové teorie; daně z příjmů; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; tax theory; income tax; master's theses