Hrozba nezaměstnanosti v období hospodářské krize - Bauerová, Simona (2012)
Bakalářská práce "Hrozba nezaměstnanosti v období hospodářské krize" se zabývá problematikou trhu práce České republiky a celosvětové hospodářské krize na počátku 21.století. Cílem této práce je zhodnocení vlivu hospodářské krize na český trh práce, zejména na růst míry nezaměstnanosti.