Hrozba nezaměstnanosti v období hospodářské krize - Bauerová, Simona; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Kaczor, Pavel; Bína, Vladislav, 1979- (2012)
Bakalářská práce "Hrozba nezaměstnanosti v období hospodářské krize" se zabývá problematikou trhu práce České republiky a celosvětové hospodářské krize na počátku 21.století. Cílem této práce je zhodnocení vlivu hospodářské krize na český trh práce, zejména na růst míry nezaměstnanosti.
Vedoucí práce: Pavel Kaczor
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2012
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2012
Keywords: trh práce; hospodářská krize; nezaměstnanost; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; labor market; economic crises; unemployment; bachelor's theses