Problematika rekonstrukce a provozu malých vodních elektráren - ekonomická a environmentální hlediska - Chládek, Ivo; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Kolář, Pavel, 1943-; Hašková, Simona, 1973- (2011)
Práce zhodnocuje podmínky pro produkci elektrické energie v energetice s využitím malého vodního toku. V rámci praktické části bakalářské práce budou popsány 3 demonstrační projekty rekonstrukce malých vodních elektráren a jedné stavby, kde je kladen především důraz na ekonomické a environmentální hledisko včetně popisu investičních zdrojů, finančních prostředků a nároků na provoz a celková ekonomická výnosnost a výhodnost staveb.
Vedoucí práce: Pavel Kolář
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2012
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2012
Keywords: energetika; vodní elektrárny; environmentální management; alternativní energetické zdroje; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; energy industries; hydroelectric power plants; environmental management; alternative energy sources; bachelor's theses