Rozbor nástrojů marketingového mixu ve společnosti Spojené kartáčovny, a.s. - David, Michal (2012)
Cílem bakalářské práce je charakterizovat podnik, analyzovat nástroje marketingového mixu (Produkt, cena, distribuce, propagace) ve společnosti Spojené Kartáčovny a. s.