Rozbor nástrojů marketingového mixu ve společnosti Spojené kartáčovny, a.s. - David, Michal; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Kozlová, Taťána; Šiška, Pavel (2012)
Cílem bakalářské práce je charakterizovat podnik, analyzovat nástroje marketingového mixu (Produkt, cena, distribuce, propagace) ve společnosti Spojené Kartáčovny a. s.
Vedoucí práce: Taťána Kozlová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2012
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2012
Keywords: marketing; výrobky; distribuce zboží; ceny; management [obor bakal. práce]; marketingový mix; bakalářské práce; marketing; commercial products; distribution of goods; prices; bachelor's theses