Podnikatelský záměr - reklamní a grafické studio - Hlaváčková, Jana (2012)
Diplomové práce, zabývající se podnikatelským záměrem, rozprácovává podrobně vznik reklamního a grafického studia. Obsahuje důkladnou analýzu finančních možností, potřebných technologií, trhu a tržních příležitostí. Podrobněji analyzuje také marketingové strategie, které bude moci firma využít, a v neposlední řadě strategie rozvoje. Důležitou a podrobnou kapitolou je pak finanční analýza, která bývá hlavním rohodovacím argumentem pro případné investory.