Podnikatelský záměr - reklamní a grafické studio - Hlaváčková, Jana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Kovář, František, 1940-; Mysliveček, Marcel (2012)
Diplomové práce, zabývající se podnikatelským záměrem, rozprácovává podrobně vznik reklamního a grafického studia. Obsahuje důkladnou analýzu finančních možností, potřebných technologií, trhu a tržních příležitostí. Podrobněji analyzuje také marketingové strategie, které bude moci firma využít, a v neposlední řadě strategie rozvoje. Důležitou a podrobnou kapitolou je pak finanční analýza, která bývá hlavním rohodovacím argumentem pro případné investory.
Vedoucí práce: František Kovář
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2012
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2012
Keywords: projektový management; podnikání; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; project management; business; master's theses