Zpracování účetní závěrky a účetních směrnic v konkrétní firmě - Malá, Petra (2012)
Diplomové práce popisuje zpracování účetní závěrky a vytvoření vnitřních směrnic pro konkrétní obchodní společnost. Teoretická část diplomové práci popisuje teorii dané problematiky, zabývá se základními postupy a metodami vedení účetnictví, a také zpracováním účetní závěrky a tvorbou vnitřních účetních směrnic v souladu s aktuální legislativní úpravou. Praktická část demonstruje teoretické poznatky na konkrétní obchodní společnosti.