Zpracování účetní závěrky a účetních směrnic v konkrétní firmě - Malá, Petra; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Kozlová, Taťána; Čuchalová, Alena (2012)
Diplomové práce popisuje zpracování účetní závěrky a vytvoření vnitřních směrnic pro konkrétní obchodní společnost. Teoretická část diplomové práci popisuje teorii dané problematiky, zabývá se základními postupy a metodami vedení účetnictví, a také zpracováním účetní závěrky a tvorbou vnitřních účetních směrnic v souladu s aktuální legislativní úpravou. Praktická část demonstruje teoretické poznatky na konkrétní obchodní společnosti.
Vedoucí práce: Taťána Kozlová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2012
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2012
Keywords: účetnictví; vnitřní směrnice; management [obor dipl. práce]; účetní závěrka; diplomové práce; accounting; by-laws; financial statements; master's theses