Rozpočetnictví obce Sokolnice - Čech, Robert (2011)
Bakalářská práce v teoretické části definuje, jak se sestavuje rozpočet a popisuje pojmy, které s tvorbou rozpočtu souvisejí. První oblast praktické části analyzuje hospodaření a dluhový vývoj obce za období let 2006-2009. Druhá část je zaměřena na navržení hospodaření na období let 2011-2014 včetně doporučení, které by obec mohla použít v praxi.