Rozpočetnictví obce Sokolnice - Čech, Robert; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Krbová, Jana, 1962-; Pucandlová, Miroslava (2011)
Bakalářská práce v teoretické části definuje, jak se sestavuje rozpočet a popisuje pojmy, které s tvorbou rozpočtu souvisejí. První oblast praktické části analyzuje hospodaření a dluhový vývoj obce za období let 2006-2009. Druhá část je zaměřena na navržení hospodaření na období let 2011-2014 včetně doporučení, které by obec mohla použít v praxi.
Vedoucí práce: Jana Krbová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2012
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2012
Keywords: rozpočtová skladba; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; budgeting; bachelor's theses