Finanční analýza Dobler Metallbau, s.r.o. - Trefancová, Dana (2012)
V úvodu bakalářské práce je teoreticky vymezena finanční analýza, její ukazatele a metody. Cílem bakalářské práce je zhodnocení a provedení finanční analýzy společnosti Dobler Metallbau, s. r. o. v letech 2006 -- 2009. V závěru je tato společnost porovnána se společností Winkhaus CR, s. r. o. Na základě finanční analýzy byla společnost ve sledovaném období finančně zdravá