Finanční analýza Dobler Metallbau, s.r.o. - Trefancová, Dana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Pevná, Jana; Choc, Josef (2012)
V úvodu bakalářské práce je teoreticky vymezena finanční analýza, její ukazatele a metody. Cílem bakalářské práce je zhodnocení a provedení finanční analýzy společnosti Dobler Metallbau, s. r. o. v letech 2006 -- 2009. V závěru je tato společnost porovnána se společností Winkhaus CR, s. r. o. Na základě finanční analýzy byla společnost ve sledovaném období finančně zdravá
Vedoucí práce: Jana Pevná
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2012
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2012
Keywords: finanční management; finanční analýza; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; financial management; financial analysis; bachelor's theses