Marketing ve stavebnictví - Štipčáková, Lenka; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Polanecká, Šárka; Vlnas, Pavel (2011)
Tato bakalářská práce je zaměřena na rozbor marketingu ve stavebnictví. V první, teoreticko-praktické části práce jsou charakterizovány jednotlivé marketingové nástroje použitelné ve stavebnictví. Ve druhé, analytické části je zkoumáno využití jednotlivých marketingových nástrojů u vybraných subjektů působících ve stavebnictví. Pro tyto účely jsem se rozhodla vybrat několik nejvýznamnějších generálních dodavatelů staveb - Metrostav a.s., Skanska a.s., OHL ŽS, a.s., Hochtief CZ a. s., PSJ, a.s. a Porr (Česko) a.s.
Vedoucí práce: Šárka Polanecká
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2012
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2012
Keywords: marketing; segmentace trhu; stavebnictví; management [obor bakal. práce]; marketingový mix; bakalářské práce; marketing; market segmentation; construction industry; bachelor's theses