Analýza marketingového mixu společnosti Penam, a.s. - Kocábková, Eliška; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Luštický, Martin, 1982-; Novák, Michal (2012)
Bakalářská práce analyzuje současně používané složky marketingového mixu společnosti Penam, a.s. Důraz klade na složku Place. Na základě syntézy zjištěných informací navrhuje možná doporučení pro zlepšení marketingové pozice firmy.
Vedoucí práce: Martin Luštický
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2012
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2012
Keywords: marketing; strategický marketing; distribuce zboží; management [obor bakal. práce]; marketingový mix; bakalářské práce; marketing; strategic marketing; distribution of goods; bachelor's theses