CRM řešení v konkrétním podniku - Halasová, Pavlína; Hesková, Marie, 1948-; Skalický, Michal; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2011)
tato část práce je utajena
Vedoucí práce: Marie Hesková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2012
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2012
Keywords: řízení vztahů se zákazníky; bankovní klienti; bankovnictví; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; customer relationship management; bank clients; banking; master's theses