Vstup nového osobního dopravce na českou železnici - Červenka, Jan (2011)
Snahou práce je podat ucelený popis vývoje fungování dnešního systému železniční dopravy, převážně drážní osobní dálkové přepravy na území České republiky. Cílem je přínést případnému čtenáři přehled o nutných postupech souvisejících se vstupem nového podnikatelského subjektu na železnici a poskytnout představu o nákladech.