Vstup nového osobního dopravce na českou železnici - Červenka, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Dvořák, Jiří; Polanecká, Šárka (2011)
Snahou práce je podat ucelený popis vývoje fungování dnešního systému železniční dopravy, převážně drážní osobní dálkové přepravy na území České republiky. Cílem je přínést případnému čtenáři přehled o nutných postupech souvisejících se vstupem nového podnikatelského subjektu na železnici a poskytnout představu o nákladech.
Vedoucí práce: Jiří Dvořák
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2012
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2012
Keywords: železniční doprava; podnikání; kalkulace nákladů; konkurenceschopnost; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; railroad transportation; business; cost accounting; competitiveness; bachelor's theses