Současná dluhová krize a Česká republika (v kontextu členství v EU) - Šornová, Martina; Bič, Josef; Machytka, Daniel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2012)
V dnešním globalizovaném světě, kde jsou jednotlivé národní ekonomiky silně propojeny a kde vývoj jednoho státu nebo mezinárodního uskupení ovlivňuje vývoj jiného celku, se dluhová krize stala jedním z nejdiskutovanějších témat, a to jak v Evropské unii, tak na celém světě.
Vedoucí práce: Josef Bič
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses