Zhodnocení vývoje hospodaření krajů v ČR s konkretizací na příkladu Olomouckého kraje - Nicáková, Jana (2012)
Tato bakalářská práce se zabývá zhodnocením hospodaření krajů v České republice a konkretizací tohoto zhodnocení na příkladu Olomouckého kraje. V teoretické části práce jsou popsány základní pojmy a vztahy nutné k popisu a analýze hospodaření krajů. Cílem praktické části je celkové zhodnocení hospodaření krajů za posledních deset let a na základě tohoto zhodnocení konkrétní zhodnocení hospodaření Olomouckého kraje.