Zhodnocení vývoje hospodaření krajů v ČR s konkretizací na příkladu Olomouckého kraje - Nicáková, Jana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Peková, Jitka, 1946-; Luštický, Martin, 1982- (2012)
Tato bakalářská práce se zabývá zhodnocením hospodaření krajů v České republice a konkretizací tohoto zhodnocení na příkladu Olomouckého kraje. V teoretické části práce jsou popsány základní pojmy a vztahy nutné k popisu a analýze hospodaření krajů. Cílem praktické části je celkové zhodnocení hospodaření krajů za posledních deset let a na základě tohoto zhodnocení konkrétní zhodnocení hospodaření Olomouckého kraje.
Vedoucí práce: Jitka Peková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2012
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2012
Keywords: veřejné finance; rozpočtová skladba; daně; zadluženost; kraje; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; public finance; budgeting; taxation; debt; regions; bachelor's theses