Konkurence v osobní železniční dopravě - Štěpánková, Kateřina; Mervart, Michal, 1977-; Štěrba, Roman; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2011)
Železniční doprava se v posledních letech rozvíjí i do soukromého sektoru, na trh vstupují soukromí dopravci. Tato bakalářská práce má za úkol analyzovat současnou situaci na trhu osobní železniční dopravy, zvážit možná úskalí při plánovaném otevírání trhu a nastínit, jaký bude předpokládaný vývoj situace na trhu. V závěru práce shrnuji poznatky plynoucí z analýzy a navrhuji možná řešení budoucí situace na železničním trhu České republiky.
Vedoucí práce: Michal Mervart
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses