Specifika komerčních komunikací v Rusku - Kalinkina, Maria; Mikeš, Jiří, 1942-; Luzan, Dimitrij; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2009)
Tato diplomová práce se zabývá výzkumem v oblasti komerčních komunikací v Ruské federaci, zjištěním slabých a silných stránek komerčních komunikací v Ruské federaci se zohledněním specifik tohoto trhu a analýzou komerčních komunikací vybrané společnosti v Rusku dle předem vymezených kritérií.
Vedoucí práce: Jiří Mikeš
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses