Tvorba marketingovej stratégie internetového obchodu Quercus - Krahulcová, Lenka (2011)
Diplomová práca sa zameriava na návrh marketingovej stratégie internetového obchodu spoločnosti QUERCUS, s.r.o. Teoretická časť pojednáva o základných koncepciách marketingu, špecifikách marketingového mixu na internete, predstavuje základné aspekty obchodovania na internete a chovanie spotrebiteľa na internete. Praktická časť obsahuje predstavenie spoločnosti QUERCUS, SWOT analýzu internetového obchodu, stručnú charakteristiku súčasnej marketingovej stratégie a konečne návrh novej marketingovej stratégie.