Tvorba marketingovej stratégie internetového obchodu Quercus - Krahulcová, Lenka; Postler, Milan, 1960-; Průša, Přemysl, 1980-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2011)
Diplomová práca sa zameriava na návrh marketingovej stratégie internetového obchodu spoločnosti QUERCUS, s.r.o. Teoretická časť pojednáva o základných koncepciách marketingu, špecifikách marketingového mixu na internete, predstavuje základné aspekty obchodovania na internete a chovanie spotrebiteľa na internete. Praktická časť obsahuje predstavenie spoločnosti QUERCUS, SWOT analýzu internetového obchodu, stručnú charakteristiku súčasnej marketingovej stratégie a konečne návrh novej marketingovej stratégie.
Vedoucí práce: Milan Postler
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses