Marketingová strategie vybraného občanského sdružení. - Burešová, Kamila; Mikeš, Jiří, 1942-; Votavová, Eva; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2011)
Diplomová práce "Marketingová strategie vybraného občanského sdružení" se zaměřuje na problematiku marketingové strategie a její aplikaci v prostředí nevládních neziskových organizací. Teoretická část vymezuje pojem nevládní neziskové organizace, pod které spadá i Občanské sdružení Šestikráska, popisuje marketingovou strategii a marketingový mix. Praktická část představuje historii a činnost Občanského sdružení Šestikráska, analyzuje současnou marketingovou strategii sdružení a marketingový mix. Cílem práce je navrhnout potřebná zlepšení a inovace do budoucna, která zlepší konkurenceschopnost a postavení tohoto občanského sdružení na trhu.
Vedoucí práce: Jiří Mikeš
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses