Význam positioningu značky s aplikací na Google - Vacková, Veronika; Postler, Milan, 1960-; Součková, Michaela; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2011)
První kapitola práce tvoří teoretický základ pro následující, prakticky zaměřené kapitoly. Pojednává o značce a jejímu významu v marketingu, je zde vymezena identita a image značky, povědomí o značce, metody stanovení její hodnoty a strategie positioningu. Další dvě části práce jsou zaměřeny prakticky přímo na značku Google. Ve druhé kapitole je představena společnost Google a následně jsou analyzovány atributy značky a její vnímání v České republice. Zaměřuje se dále na povědomí o značce, její hodnotu a komplexně hodnotí dosavadní komunikační strategii. Závěrečná třetí kapitola je věnována celkovému zhodnocení pozice značky v České republice, problematickým aspektům a doporučení pro další směřování značky. Její součástí je také porovnání pozice značky v zahraničí.
Vedoucí práce: Milan Postler
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses