Psychologické a sociální aspekty působení cestovní kanceláře - Kaplina, Olesya; Bedrnová, Eva, 1946-; Jarošová, Eva, 1955-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2011)
Předmětem této diplomové práce je nabídka cestovní kanceláře, která bude analyzována po stránce teoretické a porovnána s výsledky empirického šetření. Dále budou ohodnoceny metody, kterými cestovní kancelář láká potenciální klienty. Hlavním cílem této práce je na základě teoretických znalostí a empirického šetření pochopit současné tendence poptávky v oblasti cestovního ruchu, očekávání zákazníků, jejich preference, přání a možnosti, zda odpovídají představám cestovní kanceláře.
Vedoucí práce: Eva Bedrnová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: cestovní ruch [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses