Bezpečnost a ochrana dat v rámci Fakulty managementu VŠE - Deml, Michal; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Pokorný, Pavel, 1952-; Štrobl, David (2012)
Práce popisuje možnosti ohrožení dat uživatele. Věnuje se ohrožení formou nežádoucích programů, cíleného útoku, nebo následkem přírodní katastrofy. Zároveň popisuje, jak se proti ztrátě dat a těmto ohrožením uživatel může bránit. Dále se práce věnuje rizikovosti chování uživatelů v rámci Fakulty managementu VŠE a popisuje způsoby softwarového a hardwarového zabezpečení dat. Na základě těchto informací definuje možné bezpečnostní mezery v zabezpečení dat Fakulty managementu.
Vedoucí práce: Pavel Pokorný
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2012
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2012
Keywords: ochrana dat; informační systémy; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; data protection; information systems; bachelor's theses