Analýza péče o zaměstnance v energetické společnosti - Procházková, Anna (2011)
Cílem bakalářské práce je analyzovat a zhodnotit systém péče o zaměstnance pomocí SWOT analýzy ve zvolené energetické skupině a navrhnout opatření pro zlepšení a zefektivnění tohoto systému. Po podrobném prozkoumání všech služeb poskytovaným zaměstnancům se ukázalo, že se dá poskytování některých služeb zefektivnit či současný list poskytovaných služeb ještě rozšířit. O systému péče o zaměstnance této skupiny se dá říci, že je velmi přehledný, propracovaný a spravedlivý. I přes pár slabin, jako je administrativní náročnost poskytovaných služeb a nedostatek parkovacích míst před budovou ředitelství, se Skupina stává ideální podnikatelskou jednotkou, u které převládají velké budoucí příležitosti.