Analýza péče o zaměstnance v energetické společnosti - Procházková, Anna; Dvořáková, Zuzana, 1960-; Kleibl, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2011)
Cílem bakalářské práce je analyzovat a zhodnotit systém péče o zaměstnance pomocí SWOT analýzy ve zvolené energetické skupině a navrhnout opatření pro zlepšení a zefektivnění tohoto systému. Po podrobném prozkoumání všech služeb poskytovaným zaměstnancům se ukázalo, že se dá poskytování některých služeb zefektivnit či současný list poskytovaných služeb ještě rozšířit. O systému péče o zaměstnance této skupiny se dá říci, že je velmi přehledný, propracovaný a spravedlivý. I přes pár slabin, jako je administrativní náročnost poskytovaných služeb a nedostatek parkovacích míst před budovou ředitelství, se Skupina stává ideální podnikatelskou jednotkou, u které převládají velké budoucí příležitosti.
Vedoucí práce: Zuzana Dvořáková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses